veerboot Paros

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Paros Routes

Boek een ticket voor de veerboot naar Paros vanuit de haven van Thessaloniki of de haven van Heraklion, Tinos, Mykonos of het eiland Santorini met de veerbootmaatschappij Minoan Lines Ferries. Boek uw veerboottickets naar de haven van Paros online.
Boek online een veerboot naar Paros met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht naar de haven van Paros.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Naxos - Paros
(Blue Star Ferries)
€ 22
  • Geboekt: dinsdag 8 september 2020
  • Reizen: vrijdag 11 september 2020 (Enkele reis)
  • 2 volwassene(n) (Voetpassagier)

Speciale aanbieding

  • veerboot Paros
  • veerboot Paros
  • veerboot Paros
De veerboothaven van Paros staat ook wel bekend als het "vervoerscentrum" van de Cycladen: bijna alle veerboten op weg naar een andere bestemming stoppen hier kort. Het resultaat is dat Paros, ten onrechte, wordt gezien als een plaats waar je kort stopt, terwijl je op weg bent naar een andere bestemming. Daardoor wordt over de charme van dit eiland met een prachtige hoofdstad, betoverende dorpjes in het binnenland en een aantal fantastische stranden, heengekeken. Daarbij is Paros goedkoper dan bijv. Mykonos of Santorini. De mooie stranden en het nachtleven van Paros hebben het tot een populaire vakantiebestemming gemaakt - archeologie studenten zullen het eiland willen bezoeken vanwege het beroemde marmer dat Paros produceerde in de oudheid. Het marmer kwam van de berg Profitis Elias, de indrukwekkende piek die boven het eiland uittoornt.

Als u met de boot aankomt is de eerste indruk enigszins teleurstellend met alle cafeteria's en snackbars die langs de haven staan. Een paar stappen het binn

Paros Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Aktoploiko Limani, 84400 Paros, Cyclades Islands

Blue Star Ferries

Aktoploiko Limani, 84400 Paros, Cyclades Islands

Golden Star Ferries

Aktoploiko Limani, 84400 Paros, Cyclades Islands

Hellenic Seaways

Aktoploiko Limani, 84400 Paros, Cyclades Islands

Sea Jets

Aktoploiko Limani, 84400 Paros, Cyclades Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen