veerboot Palma

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Palma Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Palma

Boek uw ferry overtocht tussen Palma op het Balearen eiland Majorca en de ferry haven van Barcelona, Denia en Valencia op het vasteland van Spanje, Ibiza en Mahon op Menorca met de veerbootmaatschappij Acciona Trasmediterranea en Balearia op AFerry.

Palma is de belangrijkste stad en ferry haven van het eiland Mallorca. Majorca is het grootste, dichtbevolkste en het meest bezochte eiland van de Balearen. Het is slechts 75 km breed van noord naar zuid en 100 km lang van oost naar west. Toch is het landschap op dit typisch Mediterrane eiland divers en varieert van vruchtbare centrale laaglanden waar vijgen-, amandel- en sinaasappelbomen groeien tot de steile klippen van de noordoostkust. De stad Palma ligt aan de prachtige Baai van Palma en is een goed beschutte natuurlijke haven. Al sinds de vorige eeuw is Majorca een internationale ontmoetingsplaats voor romantici.

Bewoners korting

Als u een inwoner bent van de Balearen, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla, en reist met Acciona Trasmediterránea, kunt u gebruik maken van de bewoners korting en 50% besparen. Vergeet niet dat u een bewijs van identificatie en bevestiging van uw verblijfsstatus aan moet kunnen tonen. Niet voldoen aan deze eis zal het ticket ongeldig op een korting maken en moet een nieuwe in de haven kopen.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Formentera - Palma de Mallorca
(Balearia)
€ 130
  • Geboekt: dinsdag 22 september 2020
  • Reizen: dinsdag 29 september 2020 (Enkele reis)
  • 2 volwassene(n) (Voetpassagier)
  • veerboot Palma
  • veerboot Palma
  • veerboot Palma

Ferry haven Palma faciliteitenDe ferry terminal in de haven van Palma ligt ong. 4 km ten westen van het stadscentrum. Er zijn twee passagiersterminals in Palma, die 160 m. van elkaar liggen. Bus nr 1 rijdt van terminal 2 naar het centrum (Ma-Zat, van 8.00 tot 21.00; op Zondag en tijdens vakanties rijden er een beperkt aantal bussen). Onderweg wordt er gestopt op het Plaça de la Reina en Plaça Rei Joan Carles I, voordat de bus aankomt bij het eindpunt op Plaça Espanya. Er is een taxistandplaats buiten het terminalgebouw.

Ferry haven Palma routebeschrijvingPer Auto
Het rijden op de hoofdwegen is vrij eenvoudig. Er zijn goede snelwegen en nationale wegen, die bijna alle plaatsen op het eiland met elkaar verbinden.

Per Trein
Er zijn twee spoorlijnen op Mallorca. De lijn naar Soller is de ideale manier om te genieten van een spectalcuair zicht op de bergketen Tramuntana.

Per Taxi
In de stad Palma wordt de vervoersprijs berekend door middel van een taximeter en een eventuele toeslag (luchthaven, haven, extra baggage, extra passagiers etc.). Voor de rest van het eiland gelden vaste tarieven. Iedere taxichauffeur heeft prijslijst bij zich.

Per Bus
De meest economische manier om Palma en het eiland Majorca te ontdekken is per bus. Verscheidene busmaatschappijen exploiteren busdiensten tussen Palma en de andere plaatsen op Majorca. Er zijn vier straten in Palma waar je op de bus kunt stappen, allemaal dichtbij Plaza Espana. Palma (E.M.T): deze busmaatschappij exploiteert 22 buslijnen in en rond Palma. Alle bussen vertrekken vanaf de Plaça Espanya.

Palma Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Estación Marítima 3, 07015, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima, 2, Muelle de Peraires, C.P. 07015, Balearics

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen