veerboot Oslo

kaart

Ophalen prijsopgave

Oslo Routes

Boek een veerboot van Oslo in Noorwegen. Boek een veerboot van Oslo met DFDS Seaways op AFerry.be. Voor een volledige lijst met alle routes van alle belangrijke havens in Europa, ga naar AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Oslo
  • veerboot Oslo
  • veerboot Oslo
Oslo is de hoofdstad van Noorwegen en is het natuurlijk middelpunt van al het nationaal en internationaal vervoer in Noorwegen. De stad ligt prachtig aan het begin van het Fjord van Oslo en wordt door bos omringd. De meeste plaatsen in de stad liggen vrij centraal en op loopafstand van elkaar.

Routebeschrijving

Per Auto

Komend vanuit Mosseveien of het Noorden

Volg de E6 richting "Oslo S" / Oslo Sentrum" totdat u een bord ziet met het ferry symbool en de namen "Kobenhavn", "Helsingborg" en "Fredrikshavn". U vervolgt u weg in deze richting tot u bij een grote rotonde op de E6. Houdt links aan op de rotonde en blijf de borden naar de veerboten volgen. U passeert rechts van een groot roze gebouw voordat u opnieuw een rotonde nadert. Passagiers die met een voertuig en een vooruitbetaald ticket reizen, gaan rechtdoor bij de rotonde de borden "bil innsjekk"/car check-in" voor Kobenhavn/Copenhagen en Helsingborg volgend. Komend vanuit Drammensveien

Volg de E18 rich

Oslo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Color Line Terminalen, Hjortnes, 0250, Norway

DFDS

Utstikker II, Vippetangen, 0150, Norway

Stena Line

Stena Line A/S, Vippetangen, Utstikker 2, Oslo, N-0154, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen