Osaka Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Osaka Routes

Speciale aanbieding

Osaka is de derde grootste stad in Japan door populatie na Tokyo en Yokohama. Historisch is Osaka is het commerciële centrum voor de Japanse economie. Van Osaka Veerboot haven kunt u een veerboot naar Busan in Zuid-Korea te krijgen. U kunt veerboten boeken van Japan tot Zuid-Korea via AFerry

  • Osaka Boten
  • Osaka Boten
  • Osaka Boten

Osaka havenfaciliteiten

De haven van Osaka is bediend door een belangrijke spoorweg, twee internationale luchthavens en snelbus diensten.

Over Osaka

Osaka is de thuisbasis van vele entertainment en podiumkunsten locaties, waaronder het Nationaal Bunraku Theater, waar de traditionele poppenkast toneelstukken worden uitgevoerd. U kunt ook leren over de cultuur van Japan heden en verleden door een bezoek te brengen aan het Nationaal Museum van Kunst, welke huizen werken uit de naoorlogse periode.

Professionele sport is enorm in Osaka, en sportliefhebbers hebben een ruime keuze aan sport om naar te kijken. De stad herbergt twee professionele honkbal teams, een basketbalteam en is er natuurlijk Sumo worstelen als u iets unieks naar wilt kijken in Japan.

Osaka Kaart

Bekijk map

Havenadres

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Panstar Cruise Line

559-0034 20-52 Nanko Kita1-chome, Suminoe-KU, Osaka, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen