Oresundbron veerboot

Oresundbron
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Oresundbron schepen. Oresundbron verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Denemarken en Zweden. Een Oresundbron ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Oresundbron te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Oresundbron ferry overtochten naar Malmo. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Oresundbron bovendien met Scandlines Helsingor Helsingborg, Scandlines en Stena Line om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Oresundbron reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Graag uw 8 cijferige referentie nummer bij de hand hebben als u het tolhuisje bereikt. Voor bemande rijstroken graag u 8-cijferige referentie nummer aan de tol assistant doorgeven, voor credit kaart rijstroken graag de cijfertoetsen gebruiken om de 8-cijferige nummer in te toetsen.

routes:
2
Kortste oversteek:
Kopenhagen - Malmo
10 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Oresundbron Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Oresundbron veerboot

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen