Nynashamn Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Nynashamn Routes

Speciale aanbieding

Nynashamn is een kleine plaats gelegen in het mooie Zweden. Het dorp heeft ongeveer 13.000 inwoners en een mooie haven. Vanuit de haven kunt u vertrekken naar Gdansk in Polen of Ventspils in Letland. Nynashamn is ongeveer een uur rijden van de hoofdstad van Zweden: Stokholm. Op deze pagina vind u de dienstregelingen, tarieven en speciale aanbiedingen voor deze overtochten.

  • Nynashamn Boten
  • Nynashamn Boten
  • Nynashamn Boten

Ferries van en naar Nynashamn

Stena Line biedt u de mogelijkheid aan om de overtocht te maken van Duitsland naar Letland. De boten van Stena Line zijn voorzien van veel faciliteiten zoals speeltuinen, winkels, WiFi, cafees en restaurants. Daarnaast hebben ze diverse hutten waar u fijn kunt overnachten.

Stena Line is een van de grootste en bekendste maatschappijen in Europa en zorgt ervoor dat uw reis perfect verloopt zodat u uitgerust aankomt op de plaats van bestemming.

Nynashamn Kaart

Bekijk map

Havenadres

Polferries

Färjeterminalen, 149 30, Nynäshamn, Sweden

Stena Line

Burger Sweden AB, Färjeterminalen, S-14930 Nynäshamn, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen