Norse Merchant Ferries

Norse Merchant
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Norse Merchant Routes

    Norse Merchant Ferries behoort tot de Norse Merchant Group Limited. In 1999 is Belfast Freight Ferries opgegaan in Merchant Ferries plc en werd Norse Irish Ferries Ltd aangekocht. In 2001 zijn Merchant Ferries plc en Norse Irish Ferries gaan varen als Norse Merchant Ferries. Norse Merchant Ferries exploiteert drie schepen, namelijk Brave Merchant, Lagan viking en Mersey Viking. De laatste jaren heeft Norse Merchant £450 miljoen geinvesteerd in een niewe vloot en havenfaciliteiten. Norse Merchant heeft nu de modernste vloot in Europa, inclusief de Ulysses, 's werelds grootst autoveerdienst en de Dublin Swift fast ferry. In 2002 vervoerde Norse Merchant bijna 2 miljoen passagiers op de 4 routes die zij exploiteren binnen en buiten Ierland.

    Bij de uitreiking van de 2002 Holiday Awards heeft Norse Merchant verheugd de prijs voor de Best Ferry Company in ontvangst genomen.

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen