veerboot Noorwegen

kaart

Ophalen prijsopgave

Veerboot routes naar Noorwegen

Noorwegen

Boek een ferry overtocht naar Noorwegen op AFerry en bewonder de mooie blauw-groene fjorden zodra u de haven binnenvaart.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hirtshals - Kristiansand
(Fjord Line)
€ 105,75
  • Geboekt: zaterdag 12 oktober 2019
  • Reizen: donderdag 21 mei 2020 (Enkele reis)
  • Motor + 2
Noorwegen is een land vol tegenstellingen. De adembenemende landschappen, zijn zo gevarieerd dat het blijft verbazen. Indrukwekkende bergkammen, spectaculaire fjorden, kosmopolitische steden en historische plaatsen zijn maar een paar van de trekpleisters in Noorwegen. Behalve dit betekent Noorwegen ook plezier en avontuur.

Treed eens in de voetstappen van de Vikingen of ga uit rijden met een rendierslee. Hiken, fietsen, paragliden of alleen maar ontspannen en genieten van een van de culturele evenementen van wereldklasse behoort ook tot de mogelijkheden.

De betoverende stad Bergen wordt omgeven door zeven bergen en is gebouwd rondom een schilderachtige haven. Maak een uitstapje naar de fjorden, die makkelijk te bereiken zijn vanuit de stad. De fjorden zijn ontstaan tijdens de IJstijd. Toen het ijs zich zo'n 10-12.000 jaar geleden langzaam maar zeker terugtrok, begonnen er al snel planten te groeien. Dieren volgden en vervolgens ook de jagers

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen