veerboot Nice

kaart

Ophalen prijsopgave

Nice Routes

Ferry haven Nice

Boek uw ferry overtocht tussen Nice in Frankrijk en de ferry haven van Ajaccio, Bastia, Calvi en Ile Rousse op Corsica met de veerbootmaatschappij Corsica Ferries en SNCM op AFerry.

Nice is een stad in het zuiden van Frankrijk tussen Marseille en Genua. Het is de vijfde stad van Frankrijk. De haven van Nice, ook wel bekend als de haven van Lympia, ligt in centrum dichtbij het historische deel van de stad en slechts op een paar minuten van de belangrijkste bezienswaardighden. Nice ligt aan de Cote d'Azur aan de Middellandse Zee en is één van de beroemdste en mooiste resorts in Europa.

De eerste nederzettingen die rond het huidige Nice zijn gevonden dateren van rond 400.000 geleden. Nice heeft een Mediterraan klimaat met hete droge zomers en natte winters. De stad wordt ook wel "la bella Nizza" of "Nissa la bella" genoemd. Het is al sinds midden 19de eeuw de belangrijkste badplaats van de Côte d'Azur.

Speciale aanbieding

  • veerboot Nice
  • veerboot Nice
  • veerboot Nice

Ferry haven Nice faciliteitenIn de comfortabele, air-conditioned terminals vindt u meerdere faciliteiten zoals een eet- en drinkgelegenheid, een kinderspeelruimte, telefoons en TV. Tussen de twee terminals rijdt een gratis shuttle bus. Er zijn diverse parkeerfaciliteiten in de ferry haven.

Ferry haven Nice routebeschrijvingPer Auto
Komend vanuit het westen via de A8: afrit N 50 Nice Centrum/Luchthaven/Nice Cote D'Azur. Volg de Promenade des Anglais langs de kust richting de haven. Volg Le Quai des Etats-Unis, le Quai Lunel en le Quai de la Douane om bij de ferry haven uit te komen.
Komend vanuit het oosten via de A8: afrit N 55 Est. Volg de borden richting de haven. Neem La Penetrante du Paillon, en volg de La Route de Turin. Sla links af op L'Avenue Denis Seimeria en blijf op de L'Avanue Gallieni. Sla rechts af op Bd St. Roch en volg Bd de l'Armee des Alpes. Ga naar rechts bij La Gare de Riquier. Links af op Rue Arson en volg de Le Quai des deux Emmanual om bij de ferry haven uit te komen.

Per Bus/Trein
Vanuit de meeste grote steden in Frankrijk en Europa gaat er een bus naar Nice. Er is een gratis pendeldienst in de haven van Nice om passagiers snel van de ene kant van de haven naar de andere kant te brengen.

Nice Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Moby Lines

Quai Entrecasteaux, F - 06300 Nice , France

Corsica Linea

Port de Commerce, 06000 Nice, France

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen