veerboot Newcastle

kaart

Ophalen prijsopgave

Newcastle Routes

Boek een veerboot van Newcastle naar Amsterdam (IJmuiden) of de Scandinavische havens Goteborg, Haugesund, Kristiansand Stavanger of Bergen. Boek een veerboot van Newcastle met DFDS Seaways op AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Newcastle
  • veerboot Newcastle
  • veerboot Newcastle
Newcastle, eens koploper tijdens de industriele revolutie in de 19de eeuw, is nu koploper op het gebied van de technische innovatie, vrije tijd en cultuur. Wandel over de getransformeerde kade, de "Quayside", waarlangs nu stijlvolle hotels staan, designer bars, restaurants en openbare kunst. De Gateshead Millennium Brug, een kunstwerk op zich, welft over de Tyne en verbindt de stad met Gateshead Quays en het Baltic Centre for Contemporary Art.

Routebeschrijving

Per Auto
De schepen van DFDS Seaways vertrekken vanaf de Internatinal Ferry Terminal, Royal Quays, North Shields dat ong. 13 km oostelijk van het stadscentrum van Newcastle ligt, aangegeven met het internationale symbool voor ferry.
Vanuit het stadscentrum: Neem de A1 richting Morpeth en vervolgens de A19 richting de Tyne Tunnel. Wanneer u de tunnel nadert, volgt u het internationale symbool voor de ferry en rijdt de A187 op richting North Shields. Deze weg volgt u tot de rotonde en neemt vervolgens de tw

Newcastle Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Royal Quays, North Shields, Tyne & Wear, NE29 6EE, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen