veerboot Moutiers

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Moutiers

Reis met de hogesnelheidstrein tussen Moutiers in Frankrijk en Ashford International en London St Pancreas in Engeland.

Moutiers is een gemeente in het département Savoie d, in de regio Rhône-Alpes in Frankrijk. De postcode is 73600. Moutiers ligt in Alpendal en is bekend bij skiers en bergbeklimmers. Moutiers is een klein charmant zonnig dorpje waar de rivier Isère doorheen loopt. Het ligt in een prachtig groene omgeving met een overvloed aan wildleven, maar heeft desalniettemin ook de voordelen van een grote stad.
  • veerboot Moutiers
  • veerboot Moutiers
  • veerboot Moutiers
Moutiers is een gemeente in het département Savoie d, in de regio Rhône-Alpes in Frankrijk. De postcode is 73600. Moutiers, gelegen in een dal van de Alpen, is bekend bij skiers en bergbeklimmers. Moutiers is een klein charmant zonnig dorpje waar de rivier Isère doorheen loopt, met alle voordelen van een stad, maar gelegen in een prachtig groene omgeving met een enorm wildleven.

Moutiers Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen