Minoan Lines veerboot

Minoan Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Minoan Lines is een toonaangevende Griekse veerbootmaatschappij die het vasteland van Griekenland met Italië en de Griekse Eilanden Kreta en Corfu verbindt.

Overzicht

routes:
8
Kortste oversteek:
Ancona - Igoemenitsa
15 uur
Meest populaire route:
Patras - Ancona
goedkoopste:
Patras - Ancona
€ 258*
*Prijs op basis van:
  • Auto + 2
  • Geboekt: zaterdag 12 september 2020
  • Reizen: vrijdag 25 september 2020

Speciale aanbieding

Minoan Lines Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Patras - Ancona
(Minoan Lines)
€ 258
  • Geboekt: zaterdag 12 september 2020
  • Reizen: vrijdag 25 september 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Aan boord bij Minoan Lines

Minoan Lines is in het bezit van een ultra-moderne vloot van 11 ferries. Minoan Lines brengt passagiers naar haar ferry havens op een veilige en comfortabele manier. Comfort kent geen grenzen aan boord van de ferries van Minoan Lines. Alle hutten zijn comfortabel ingericht en de lounges aan boord zijn ruim zodat u zich onmiddellijk thuisvoelt zodra u aan boord bent gegaan.

Op haar Adriatische ferry routes (Ancona - Igoumenitsa - Patras en Venetië - Igoumenitsa - Corfu - Patras) biedt de veerboot maatschappij Minoan Lines reizigers met een camper of caravan de mogelijkheid tot kamperen aan boord (van 1 april tot 31 oktober). Aangezien de plaatsen voor kamperen aan boord beperkt zijn, verdient het aanbeveling om ruimschoots van tevoren uw ferry overtocht te boeken. U kiest in dit geval tijdens het maken van de boeking op de accommodatie pagina de optie "OPEN DEK" Kamperen aan boord ("OPEN DECK Camp on board").

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen