Methana Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Methana is een op het schiereiland Peloponnese in Griekenland. Het dorp en de omgeving voldoet aan alle eisen om het een typisch Grieks eiland te noemen. Het ligt dichtbij Athene en is daarom het ideale uitgangspunt voor uw onbezorgde vakantie. Op deze pagina vind u meer informatie over de dienstregelingen en de prijzen van uw reis van of naar Methana.

  • Methana Boten
  • Methana Boten
  • Methana Boten

Hellenic Seaways is een van de grootste en bekendste Griekse ferry maatschappijen. Naast de gewone ferries maken ze ook gebruik van catamarans en snellere veerboten die tot 50% sneller zijn dan de normale veerboten. Hierdoor kunt u van eiland naar eiland gaan en houdt u tijd over om te genieten van de prachtige bestemmingen. De veerboten van Hellenic Seaways zijn modern en van alle gemakken voorzien.

Welke route u ook neemt vanaf Methana, we beloven u dat het een fantastische reis wordt met Hellenic Seaways.

Methana Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Methana Port, Methana, Peloponnese, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen