Messina Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Messina Routes

Speciale aanbieding

Boek online ferries vanuit Messina op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanuit Messina te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Messina ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Messina ferry overtochten. Ferries vanuit Messina in Italië varen naar Salerno in Italië. Messina ferries worden geëxploiteerd door de ferrymaatschappij Caronte and Tourist.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Villa San Giovanni - Messina
(Caronte & Tourist)
€ 43
  • Geboekt: woensdag 21 oktober 2020
  • Reizen: maandag 2 november 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
  • Messina Boten
  • Messina Boten
  • Messina Boten

Ferries Messina

Caronte and Tourist biedt tickets aan voor ferries vanuit Messina tegen zeer voordelige tarieven. Boek nu eenvoudig en veilig online de voordeligste tarieven op AFerry. AFerry.nl biedt u de mogelijkheid aan om een kijkje te nemen naar de geplande overtochten hieronder, vergelijk prijzen en vindt de reis die bij u past.

Messina Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caronte & Tourist

Messina - Molo Norimberga, 98122 Messina, Italy

Caronte & Tourist

Rada S. Francesco, , Italy

Liberty Lines

Molo d'imbarco Rizzo - Via Luigi Rizzo , 98122 (ME) , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen