Manche Iles Express veerboot

 • Boek Manche Iles Express veerboot snel en gemakkelijk
  Boek Manche Iles Express veerboot snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Manche Iles Express veerboot

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Boek Ferries naar Granville, Carteret, Sark en meer op AFerry!

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Manche Iles Express schepen. Manche Iles Express verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Frankrijk en Kanaaleilanden. Een Manche Iles Express ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Manche Iles Express te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Manche Iles Express ferry overtochten naar Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey en Sark. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bovendien met Condor Ferries om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Manche Iles Express reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Check-in informatie

Passagiers dienen minimaal 1 uur voor vertrek in te checken voor het boarden. Elke passagier, ook al bent u in het bezit van geldige tickets, die in minder dan 30 minuten voor vertrek bij de check-in arriveren kunnen worden geweigerd voor het boarden. Zij zullen geen vergoeding kunnen verhalen op MANCHE ILES EXPRESS. Passagiers die zijn geweigerd voor de check-in omdat zij te laat zijn gearriveerd dienen nog steeds te voldoen aan de volledige reiskosten. Elke passagier dient voor vertrek in het bezit te zijn van een geldig ticket. De passagier dient dit ticket bij zich te houden gedurende de overtocht. U zult het nodig hebben bij aankomst.

Manche Iles Express Havens

Video

Manche Iles Express YouTube Video