Manche Iles Express veerboot

kaart

Ophalen prijsopgave

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Manche Iles Express schepen. Manche Iles Express verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Frankrijk en Kanaaleilanden. Een Manche Iles Express ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Manche Iles Express te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Manche Iles Express ferry overtochten naar Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey en Sark. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bovendien met Condor Ferries om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Manche Iles Express reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Manche Iles Express Routes

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met
 • Uw reis zal plezierig verlopen met Manche Iles Express veerboot

Check-in informatie

Passagiers dienen minimaal 1 uur voor vertrek in te checken voor het boarden. Elke passagier, ook al bent u in het bezit van geldige tickets, die in minder dan 30 minuten voor vertrek bij de check-in arriveren kunnen worden geweigerd voor het boarden. Zij zullen geen vergoeding kunnen verhalen op MANCHE ILES EXPRESS. Passagiers die zijn geweigerd voor de check-in omdat zij te laat zijn gearriveerd dienen nog steeds te voldoen aan de volledige reiskosten. Elke passagier dient voor vertrek in het bezit te zijn van een geldig ticket. De passagier dient dit ticket bij zich te houden gedurende de overtocht. U zult het nodig hebben bij aankomst.

Manche Iles Express Havens

Kanaaleilanden

Frankrijk

 • Dielette

  Haven Adres: Gare Maritime
  Terre plein du Port DiAclette, 50340 Flamanville
  France

  Dielette Haven

 • Carteret

  Haven Adres: Gare Maritime
  Rue du Port 50270, Barneville-Carteret
  France

  Carteret Haven

 • Granville

  Haven Adres: Gare Maritime
  Rue des Isles, 50400 Granville
  France

  Granville Haven

Video

Manche Iles Express YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen