Manche Iles Express veerboot

Manche Iles Express
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Manche Iles Express schepen. Manche Iles Express verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Frankrijk en Kanaaleilanden. Een Manche Iles Express ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Manche Iles Express te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Manche Iles Express ferry overtochten naar Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey en Sark. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Manche Iles Express bovendien met Condor Ferries om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Manche Iles Express reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers moeten minimaal 1 uur voor vertrek inchecken voor instappen. Elke passagier, inclusief passagiers met tickets, die minder dan 30 minuten voor vertrek aankomen om in te checken, kan instapweigering worden geweigerd en heeft geen verhaal tegen MANCHE ILES EXPRESS. Passagiers die aan boord worden geweigerd vanwege late aankomst voor het inchecken, blijven aansprakelijk voor de kosten van het tarief. Bij het boeken ontvangt u een tweede bevestiging met een referentienummer van Manche Iles Express. Neem dit mee voor vertrek- en aankomstprocedures, want zonder de referentie van Manche Iles Express is het u niet toegestaan om te reizen.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Manche Iles Express Routes

  Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Manche Iles Express veerboot

  Video

  Manche Iles Express YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen