Veerboot Malta

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Malta

Boek nu veilig en vertrouwd uw Malta ferry overtocht online op AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Malta veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Alle Malta veerboten varen vanuit één veerhaven, Valletta. U kunt een veerboot boeken naar Malta vanuit 2 regio's / landen - Italie en Sicilie. Er zijn 3 veerbootroutes naar Malta - Catania - Valletta, Pozzallo - Valletta en Salerno - Valletta.

Malta Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar Malta worden geëxploiteerd door 3 Veerbootmaatschappijen - Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione en Virtu Ferries. Omdat er 3 veermaatschappijen en 3 veerroutes zijn, kunnen het vergelijken van prijzen en tijden erg handig zijn om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Bedrijven zoals Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione en Virtu Ferries bieden onovertroffen diensten en je voelt je alsof je op vakantie bent, het moment dat je aan boord stapt. Reizen naar Malta is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen