veerboot Mahon

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Mahon Routes

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Mahon met Trasmediterranea of Balearia op AFerry.be. Boek een veerboot naar Mahon vanuit Barcelona in Spanje of Palma op Mallorca. Boek een veerboot naar Mahon veilig online en in real time.
  • veerboot Mahon
  • veerboot Mahon
  • veerboot Mahon
De Britten verplaatsten in 1721 de hoofdstad van Ciutadella naar Mahon op Menorca. De reden hiervoor is de 5 km lange en 1 km brede haven. Op het breedste punt is het 15 tot 30 m diep. Het is een van de grootste natuurlijke havens in de wereld. Daarbij heeft de gunstige ligging in de Middellandse Zee het tot een strategisch bolwerk gemaakt voor vele naties door de geschiedenis heen.

De haven zelf is overdag rustig en 's avonds gonst het er van de activiteit. De bars en de restaurants langs de haven komen 's avonds tot leven. De tijd vliegt in de haven terwijl u de schepen voorbij ziet varen, het zicht bewondert, geniet van de gastvrijheid van de restaurants, of alleen de atmosfeer in u opneemt.

De stad zelf heeft van alles te bieden. De meeste winkels liggen langs autovrije straten. U vindt hier gebakswinkels, boetieks, leer, aardewerk en verse vis en voedsel op de markten. Mahon op Menorca is een must voor iedere bezoeker met zijn smalle straatjes, aangename pleinen volop schaduw, uitnod

Mahon Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Moll del Cos Nou, s/n, Menorca, Balearics, 07701, Spain

Trasmediterranea

Muelle Comercial, s/n, C.P. 07701, Balearics

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen