Lille Eurostar

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Lille

Eurostar verzorgt geregelde treindiensten tussen Lille in Frankrijk en Ashford International, Ebbsfleet International en London St Pancras in Engeland.

Lille (Rijsel) wekt de indruk uit twee aparte steden te bestaan. U treft hier een mengeling van zowel het Franse als het Vlaamse erfgoed. Het centrum van Lille is klein, ondanks dat het de op vier na grootste stad in Frankrijk is. U kunt het grootste deel van het stad dan ook per voet bezichtigen.

Lille zal gastronomen zeker niet teleurstellen. De stad heeft een uitgebreide keuze aan restaurants, brasserie's en caferteria's waar haute cuisine gerechten, maar ook mosselen en frites geserveerd worden. Lille is tevens universiteitsstad en kent een gezellig nachtleven met barretjes, theaters en jazz clubs die tot in de vroege uurtjes openblijven.

Speciale aanbieding

  • Lille Eurostar
  • Lille Eurostar
  • Lille Eurostar
Faciliteiten treinstation Lille

Lille Europe is een nieuw station op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Lille en deel van het winkelcomplex 'Euralille' dat 150 winkels heeft. Lille Europe is een uitstekend alternatief voor Parijs. Vanaf dit station vertrekken er treinen naar een groot aantal bestemmingen binnen en buiten Frankrijk.

Het parkeerterrein bevindt zich naast het station.

- Cafeteria's/bars
- Autohuur
- Geldwissel
- Informatie balie
- Left Luggage ruimte en automatische kluisjes
- Bagagekarretjes
- Winkels
- Toiletten
- Wachtruimte met verkoopautomaat

Lille routebeschrijving

Te Voet
Het treinstation in Lille waarvandaan de Eurostar vertrekt ligt op slechts 5 min. lopen van het stadscentrum van Lille.

Per Metro
Het station is per metro bereikbaar vanuit de stad Lille en de voorsteden.

Per Taxi
Er is een taxistandplaats bij het station (op straatniveau).

Per Trein
Het station Lille Europe ligt op 400 m van het station Lille Flandres. Hiervandaan vertrekken verschillende lokale diensten en diensten naar de voorsteden.

Lille Eurostar Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen