Liepaja Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Liepaja Routes

Speciale aanbieding

Met AFerry kunt u overtochten boeken tussen Travermunde, dicht bij Lubeck in noordoost Duitsland, naar Liepaja aan de westkust van Letland. Op deze pagina vind u alle nodige informatie zoals de dienstregelingen en de prijzen. U kunt direct boeken voor de door u gekozen reis.

  • Liepaja Boten
  • Liepaja Boten
  • Liepaja Boten

Ferries van en naar Liepaja

Stena Line biedt u de mogelijkheid aan om de overtocht te maken van Duitsland naar Letland. De boten van Stena Line zijn voorzien van veel faciliteiten zoals speeltuinen, winkels, WiFi, cafees en restaurants. Daarnaast hebben ze diverse hutten waar u fijn kunt overnachten.

Stena Line is een van de grootste en bekendste maatschappijen in Europa en zorgt ervoor dat uw reis perfect verloopt zodat u uitgerust aankomt op de plaats van bestemming.

Liepaja Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Brivosta 46 piers, Liepaja, LV-3405, Latvia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen