Veerboot Letland

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Letland

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Letland ferry overtocht online op AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Letland veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Letland veerboten varen vanuit 3 veerhavens - Liepaja, Riga en Ventspils. U kunt een veerboot boeken naar Letland vanuit 2 regio's / landen - Duitsland en Zweden. Er zijn 3 veerbootroutes naar Letland - Nynäshamn - Ventspils, Stockholm - Riga en Travemünde - Liepaja.

Letland Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar Letland worden geëxploiteerd door 2 Veerbootmaatschappijen - Stena Line en Tallink Silja. Omdat er 2 veermaatschappijen en 3 veerroutes zijn, kunnen het vergelijken van prijzen en tijden erg handig zijn om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Bedrijven zoals Stena Line en Tallink Silja bieden onovertroffen diensten en je voelt je alsof je op vakantie bent, het moment dat je aan boord stapt. Reizen naar Letland is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Nynäshamn - Ventspils
(Stena Line)
€ 103
  • Geboekt: maandag 14 september 2020
  • Reizen: maandag 5 oktober 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen