veerboot Larvik

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Larvik Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Larvik

Boek uw ferry overtocht tussen Larvik in Noorwegen en de ferry haven van Hirtshals in Denemarken met de veerbootmaatschappij Color Line op AFerry.

De ferry haven Larvik ligt aan de zuidoost-kust van Noorwegen op ong. 105 km van de Noorse hoofdstad Oslo.

Larvik heeft een spectaculair en gevarieërd landschape en een prachtige 123 km lange kustlijn. Het district Larvik heeft een rijke culturele geschiedenis. Al reizend door het district komt u bezienswaardigheden tegen die aantonen dat de geschiedenis van dit district terug gaat tot de oudheid.

Larvik is ook bekend vanwege de natuurlijke mineraalwater bronnen en Molen, een groot strand dichtbij Larvik.

  • veerboot Larvik
  • veerboot Larvik
  • veerboot Larvik

Ferry haven Larvik faciliteitenDe nieuwe ferry terminal in de haven van Larvik biedt passagiers uitgebreide faciliteiten.

Er is slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen. Deze kunnen niet vooraf worden gereserveerd en het parkeerterrein in onbewaakt. De meeste parkeerplaatsen zijn gratis. U kunt uw voertuig hier maximaal 24 uur parkeren.

Ferry haven Larvik routebeschrijvingPer Auto
Neem vanuit Kristiansand de E18 richting Arendal (via Stathelle) en volg de borden richting Larvik. Vanuit Oslo neemt u de E18 richting Drammen (via Holmestrand). Volg vervolgens de borden richting Larvik.

Per Trein
Er rijdt regelmatig een trein van Oslo naar Larvik.

Larvik Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Ferjeterminalen, 3255, Norway

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen