veerboot Larne

kaart

Ophalen prijsopgave

Larne Routes

Boek een veerboot van Larne naar de Schotse havens Troon en Cairnryan, of boek een veerboot van Larne naar Fleetwood in Groot-Britannie. Boek een veerboot van Larne met P&O Irish Sea. Boek een veerboot van Larne op AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Larne
  • veerboot Larne
  • veerboot Larne
Larne is zowel de modernste als de oudste plaats. Men geloofd dat de stad is vernoemd naar een prins, genaamd Lathar, zoon van een oude Ierse koning, die dit land geschonken heeft aan zijn zoon. Het gebied werd bekend als Lathar-na, wat het land van Lathar betekent, en dit is verengelst naar Larne. Archeologische opgravingen hebben overblijfselen en kunstvoorwerpen opgeleverd die veronderstellen dat een oude cultuur dicht bij de kust van de North Channel heeft geleefd en heeft gehandeld met andere volkeren rond de kust van Schotland.

Routebeschrijving

Per Auto

De haven van Larne ligt op ong 25 min. rijden van Noord-Belfast.
Vanuit Belfast: neem de snelweg M2 in noordelijke richting en blijf op rijstrook 2 (of 5) rijden of (wanneer u inhaalt) op rijstrook 3 (of 5). Na ong. 1,5 km. passeert u twee viaducten. U vervolgt uw weg en na ong. 800 meter zult u zien dat de weg zich in drieen splitst.

Links van u ziet u een afrit richting Greencastle; recht voor u ziet

Larne Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

Larne Harbour, Larne, Co. Antrim, BT40 1AW, Northern Ireland

Isle of Man Steam Packet

Larne Harbour, Larne, Co. Antrim, BT40 1AW, Northern Ireland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen