veerboot Kopenhagen

kaart

Ophalen prijsopgave

Kopenhagen Routes

Boek een ticket voor de veerboot van Kopenhagen in Denemarken naar Oslo in Noorwegen. Kies een afvaart vanuit de haven van Kopenhagen met de veerbootmaatschappij DFDS Seaways. Boek een ferry van Kopenhagen online.
Boek online een veerboot van Kopenhagen met AFerry.be. Vraag nu online een prijs op voor uw overtocht van Kopenhagen naar Oslo.

Speciale aanbieding

  • veerboot Kopenhagen
  • veerboot Kopenhagen
  • veerboot Kopenhagen
De haven van Kopenhagen strekt zich uit over een gebied van 12 km van noord naar zuid en de kades beslaan 40 vierkante km. Het havengebied verwierf zijn huidige vorm voor het grootste gedeelte gedurende de periode 1900-1920 toen Sydhavnen (de zuidelijke haven) werd gebouwd en de de vrijhaven werd uitgebreid. Meer dan vier miljoen veerdienstpassagiers passeren de haven van Kopenhagen elk jaar op weg naar Oslo.
Er is in de haven van Kopenhagen een nieuwe ferry terminal gebouwd achter de kade waar de cruiseschepen aanleggen bij Langelinie. De terminal creert ruimte voor culturele instellingen elders in het havengebied. De nieuwe ferry terminal heeft de capaciteit om drie veerdiensten tegelijkertijd af te handelen en biedt verbeterde facilititeiten voor de jaarlijks meer dan een miljoen passagiers. De terminal zal het hart van een nieuw stedelijk gebied worden met nieuwbouw en talrijke werkplaatsen.
De nieuwe veerboothaven is de thuisbasis van DFDS Seaways voor al het vervoer naar Oslo en Polen

Kopenhagen Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen