veerboot Kirkwall

kaart

Ophalen prijsopgave

Kirkwall Routes

Boek een veerboot van Kirkwall naar Aberdeen in Schotland of Lerwick in Shetland. Boek een veerboot van Kirkwall met Northlink Ferries op AFerry.be. Voor een volledige lijst met alle belangrijke Europese bootverbindingen en veerbootmaatschappijen, ga naar AFerry.be.

Speciale aanbieding

  • veerboot Kirkwall
  • veerboot Kirkwall
  • veerboot Kirkwall
De hoofdstad van Orkney is gebouwd rond een brede beschutte baai. De eerste indruk is misleidend, aangezien het havengebied door moderne ontwikkelingen is aangetast. De smalle slingerende straatjes en de steegjes in oude stad, onaangetast door de eeuwen heen, zijn echter zeer bekoorlijk. Een groot aantal huizen stamt uit de 16de, 17de en 18de eeuw, net als de grootste bezienswaardigheid in Kirkwall, de magnifieke kathedraal, het fraaiste middeleeuwse gebouw in Noord-Schotland.

Routebeschrijving

Per auto

Zodra u Kirwall binnenrijdt, hoeft u slechts de borden richting de haven te volgen. De haven ligt in Hatston, op ca. 4 tot 5 km van het stadscentrum van Kirkwall.

Er is gelegenheid tot lang parkeren op 200 m van het terminalgebouw. Parkeerterrein is beschikbaar gesteld door de Orkney Eilandenraad.

Per bus

Het Kirkwall busstation ligt dichtbij het centrum van Kirkwall. NorthLink exploiteert een busdienst van/naar de Haston terminal waarvan dienstr

Kirkwall Kaart

Bekijk map

Havenadres

NorthLink

The Pier,Kirkwall, KW15 1HU, Orkney Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen