veerboot Italie

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Italie

Italië

Met zijn stijl, cultuur, humor en vluchtige politiek heeft Italië waarschijnlijk meer dan een ander land de koers van de Europese ontwikkeling beïnvloed.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Porto Torres - Genua
(Tirrenia di Navigazione)
€ 165
  • Geboekt: vrijdag 3 juli 2020
  • Reizen: woensdag 16 september 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Split - Ancona
(SNAV)
€ 288
  • Geboekt: woensdag 8 juli 2020
  • Reizen: zaterdag 8 augustus 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 3
Porto Torres - Genua
(Grandi Navi Veloci)
€ 188
  • Geboekt: woensdag 1 juli 2020
  • Reizen: dinsdag 4 augustus 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Italië is het hele jaar door een perfecte vakantiebestemming vanwege het aangename klimaat. En of u nu een kunstliefhebber of een fijnproever bent, ontdek dit schitterende land met zijn majestueuze bergen, kalme meren, kleurrijke steden en prachtige dorpjes en steden.

De hoofdstad Rome gonst van de activiteit, maar biedt ook de rust van de ruïnes van het Romeinse Forum of het Colosseum. In Florence is de indrukwekkende Gallery gevestigd waar u eeuwenoude meesterwerken kunt bewonderen. In het noorden vindt u Milaan, de hotspot voor modeliefhebbers. Hier kunt u van uw espresso genieten in een van de vele moderne barretjes verspreid over de stad. Rondom Turijn waar in 2006 de Olympische Winterspelen werden gehouden, treft u in de Alpen tal van prachtige skigebieden.

Maar Italië heeft meer te bieden. Maak van de gelegenheid gebruik en bezoek ook de idyllische eilanden Sardinië, Sicilië of Elba. Op Sicilië kunt u de Etna bezoeken, de grootste, nog actieve, vulkaan van Europa. Sardinië biedt bizarre rotsvormingen, grotten, bergen en bossen omringd door prachtige stranden en smaragdgroen kristalhelder water.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen