Ischia Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ischia heeft twee havens, Casamicciola Terme en Ischia Porto. Van het eiland Ischia kunt u met Medmar naar Pozzuoli in de provincie Napels, of u kunt met SNAV naar de eilanden Ponza of Ventotene. Op deze pagina vind u alle informatie over bijvoorbeeld de dienstregelingen en prijzen van beide maatschappijen.

  • Ischia Boten
  • Ischia Boten
  • Ischia Boten

Ferries van en naar Ischia

Medmar heeft op dit moment een vloot van 14 moderne schepen. Deze zijn allemaal uitgerust met de faciliteiten om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Op de korte routes zijn de boten wat simpeler, maar bij de lange routes kunt u genieten van de beste kwaliteit die u kunt verwachten op zee.

SNAV is een grote maatschappij in de Middellandse zee, die Italie, Kroatie en Griekenland aan elkaar verbind. SNAV heeft de grootste en snelste vloot van de Middellandse zee die hoge snelheden kunnen behalen terwijl ze het comfort behouden. Alle boten zijn uitgerust met een plek om te eten en te drinken.

De vloot van Alilauro bestaat uit 11 verboten. Waarbij de nieuwe catamaran "Angelina Lauro" het oogappeltje is van de maatschappij. De oversteek met deze vloot duurt ongeveer 45 minute, waar u kan genieten van de mooie landschappen die de omgeving te bieden heeft.

Ischia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Alilauro

Via Iasolino, Ischia, 80077, Italy

Medmar

Ischia Porto, Via Iasolino, Ischia, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen