Interislander veerboot

Interislander
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Interislander schepen. Interislander verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Nieuw-Zeeland,. Een Interislander ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Interislander te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Interislander ferry overtochten naar Picton en Wellington. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Interislander bovendien met Bluebridge om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Interislander reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 45 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers dienen zich uiterlijk 60 minuten voor vertrek bij de incheckbalie te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Interislander Routes

  Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Interislander veerboot

  Video

  Interislander YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen