veerboot Ile Rousse

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ile Rousse Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Ile Rousse

Boek uw ferry overtocht tussen Ile Rousse op het eiland Corsica en de ferry haven van Marseille, Nice en Toulon in Frankrijk met de veerbootmaatschappij Corsica Ferries en SNCM op AFerry.

De ferry haven van Ile Rousse ligt in het noordwesten van Corsica. De haven van Ile Rousse is in 1759 gesticht door Pasquale Paoli. De naam Ile Rousse is afgeleid van de rotsachtige eilandjes die bij zonsondergang rood kleuren.

Ile Rousse is een populaire vakantiebestemming. Overdag kunt u heerlijk relaxen op een van de vele witte zandstranden van Ile Rousse. 's Avonds zijn er genoeg restaurantjes en barretjes waar u genieten van een heerlijk gerecht of een drankje. Ile Rousse heeft eveneens een bedrijvige marktplaats. Ile Rousse zal u niet teleurstellen als u bent gekomen om van de Corsicaanse charme genieten.

  • veerboot Ile Rousse
  • veerboot Ile Rousse
  • veerboot Ile Rousse

Ferry haven Ile Rousse routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Ile Rousse kunt u bereiken door richting het noorden te rijden en de N193 te nemen. Neem vervolgens de N197 naar Ile Rousse en volg de borden naar de ferry haven.

Per Trein
Er rijdt dagelijks 1 trein tussen Ile Rousse en Calvi ("Le petit tramway de Balagne").

Boek nu uw Ile Rousse ferry overtocht snel en veilig online op AFerry.

Ile Rousse Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime, Route du Port, 20220 L'Ile Rousse, Corsica

Corsica Linea

Gare Maritime, Route du Port, 20220, L'Ile Rousse, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen