veerboot IJmuiden

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

IJmuiden Routes

Boek een veerboot van IJmuiden naar de haven Newcastle in Noord-Engeland, over de Noordzee van de haven van IJmuiden nabij Amsterdam. Boek een veerboot van Amsterdam met DFDS Seaways op AFerry.be.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Newcastle - Amsterdam IJmuiden
(DFDS Seaways)
€ 574
  • Geboekt: zondag 23 augustus 2020
  • Reizen: donderdag 10 juni 2021 - maandag 28 juni 2021
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

  • veerboot IJmuiden
  • veerboot IJmuiden
  • veerboot IJmuiden
Elegante kanaalhuizen, wereldbekende kunstgalerijen en gonzende cafes, u vindt het allemaal in de opwindende stad Amsterdam.

Routebeschrijving

Per Auto

U neemt de A9 (reizend vanuit de richting Amsterdam, Den Haag, Haarlem of Alkmaar) en slaat af bij het knooppunt IJmuiden, Beverwijk (naar de A22). U volgt de borden richting IJmuiden en slaat links af bij de stoplichten. U blijft de borden richting IJmuiden volgen. Houdt uw snelheid aub in de gaten. De snelheidslimiet is 50 km per uur en er zijn regelmatig snelheidscontroles.

Vanaf het Pontplein (pont naar Velsen Noord/Beverwijk) volgt u de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand) het bord naar NEWCASTLE. Op het knooppunt Kanaaldijk en De Geul volgt u de borden De Geul het viaduct onderdoor. U komt uit bij de Dokweg. U volgt de Dokweg en neemt de eerste afslag naar rechts. (bij het Shell station). U vervolgt uw weg langs de Halkade tot u uitkomt bij de Felison Terminal en het DFDS Seaways schip.<

IJmuiden Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Felison terminal, Sluisplein 33, 1975 AG, The Netherlands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen