veerboot Hoek van Holland

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hoek van Holland Routes

Bent u op zoek naar een overtocht van of naar Hoek van Holland? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Hoek van Holland naar ...

Stena Line verzorgt de overtochten tussen de havens van Hoek van Holland en Harwich. De heenweg vanuit Nederland neemt ongeveer 6 en een half uur in beslag. De terugweg is 3 kwartier langer en duurt in totaal 7 uur en 15 minuten. U kunt heerlijk uitrusten in een van de hutten, maar een accomodatie is niet verplicht voor deze overtochten.

De schepen van Stena Line

Op deze route heeft Stena Line twee prachtige schepen ingezet: de Stena Britannica en de Stena Hollandica. Beide schepen kunnen tot wel 1200 passagiers vervoeren en bieden ruimte aan 230 auto's. De schepen zijn voorzien van vele faciliteiten, naast de fantastische hutten beschikken ze over verschillende restaurants en bars, een bioscoop en een kinderspeelplaats. De "Stena Plus Lounge" is perfect voor mensen die nog rustig een boek willen lezen of door willen werken, deze comfortabele is aangewezen als "stilte ruimte". Indien u nog iets bent vergeten om in te pakken kunt u een kijkje nemen in de winkels die aanboord aanwezig zijn.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Harwich - Hoek van Holland
(Stena Line)
€ 107
  • Geboekt: maandag 27 april 2020
  • Reizen: zondag 24 mei 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

  • veerboot Hoek van Holland
  • veerboot Hoek van Holland
  • veerboot Hoek van Holland

Faciliteiten in de haven van Hoek van Holland

Hoek van Holland is internationaal bekend, voornamelijk vanwege de Stena Line veerdiensten naar Engeland. Al vanaf 1893 vaart er een ferry vanaf Hoek van Holland. In de ferry terminal is een ticket office en een café. De ferry terminal is toegankelijk voor mindervaliden. Het dichtstbijzijnde benzinestation is het Q8 Service Station aan de Dirk van den Burgweg 60.

Routebeschrijving naar de haven van Hoek van Holland

Per Auto:

Hoek van Holland is verbonden met het Europese wegennet via de E25 en de E30.

Per Trein:

De terminal ligt vlakbij het centrum en het station Hoek van Holland Haven. De terminal staat in directe verbinding met dit station. Er rijdt regelmatig een trein naar Rotterdam en Den Haag.

Hoek van Holland Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Stationsweg 10, 3151 HS, The Netherlands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen