veerboot Hirsthals

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hirsthals Routes

Ferry haven Hirtshals

Boek uw ferry overtocht tussen Hirtshals in Denemarken en de ferry haven van Kristiansand en Larvik in Noorwegen met de veerbootmaatschappij Color Line op AFerry.

Hirtshals is een gezelllige visserij- en handelsstad in het noordwesten van de provincie Noord-Jutland. Hirtshals ligt aan de Noordzee en is de tweede visserijhaven van Denemarken. Zo'n 200 schepen hebben hier hun thuishaven.

Naast de sfeervolle vissershaven vindt u in Hirtshals gezellige winkelstraatjes, restaurants en cafe's, galerieen en boeiende musea en een karakteristieke vuurtoren. In Hirsthals bevindt zich het grootste zee-aquarium van Europa. Dit is een van de grootste trekpleisters in Noord-Jutland. Hier leven ong. 60 verschillende vissoorten afkomstig uit de Noordzee. Breng ook een bezoek aan het Bunkermuseet, een compleet bunkercomplex met museum uit WOII of beklim de 144 treden van de vuurtoren om van een prachtig uitzicht te genieten over de zee en kust op 35 meter hoogte.

Hirtshals wordt omgeven door zee, strand, duinen en prachtige natuurgebieden met meren en beken. De prachtige natuur, mooie stranden en vele bezienswaardigheden maken Hirtshals tot een ideale vakantiebestemming.

Speciale aanbieding

  • veerboot Hirsthals
  • veerboot Hirsthals
  • veerboot Hirsthals
Ferry haven Hirtshals faciliteiten

De ferry terminal van de veerbootmaatschappij Color Line, die meerdere veerdiensten naar Noorwegen aanbiedt, ligt dichtbij het stadscentrum. Het is slechts een paar min. lopen van de gezellige winkelstraatjes, restaurants en cafe's naar de ferry terminal. De ferry terminal biedt meerdere faciliteiten zoals bagagekluisjes, geldautomaten, een koffiebar, toiletten en openbare telefoons. In de ferry haven is een openbare parkeergelegenheid.

Hirsthals Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Færgeterminalen, 9850, Denmark

Fjord Line

Nordsoterminalen, Containerkajen 4, Hirtshals, 9850, Denmark

Smyril Lines

Nordsoterminalen, Containerkajen 4, Hirtshals, 9850, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen