veerboot Harwich

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Harwich Routes

Speciale aanbieding

Bent u op zoek naar een overtocht van of naar Harwich? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Harwich naar ...

Stena Line verzorgt de overtochten tussen de havens van Harwich en Hoek van Holland. De heenweg vanuit Engeland neemt ongeveer 7 uur en 15 minuten in beslag. De terugweg is 3 kwartier korter en duurt in totaal 6 en een half uur. U kunt heerlijk uitrusten in een van de hutten, maar een accomodatie is niet verplicht voor deze overtochten.

De schepen van Stena Line

Op deze route heeft Stena Line twee prachtige schepen ingezet: de Stena Britannica en de Stena Hollandica. Beide schepen kunnen tot wel 1200 passagiers vervoeren en bieden ruimte aan 230 auto's. De schepen zijn voorzien van vele faciliteiten, naast de fantastische hutten beschikken ze over verschillende restaurants en bars, een bioscoop en een kinderspeelplaats. De "Stena Plus Lounge" is perfect voor mensen die nog rustig een boek willen lezen of door willen werken, deze comfortabele is aangewezen als "stilte ruimte". Indien u nog iets bent vergeten om in te pakken kunt u een kijkje nemen in de winkels die aanboord aanwezig zijn.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hoek van Holland - Harwich
(Stena Line)
€ 581
  • Geboekt: zondag 6 september 2020
  • Reizen: maandag 21 december 2020 - maandag 28 december 2020
  • Auto + 2
  • veerboot Harwich
  • veerboot Harwich
  • veerboot Harwich

Faciliteiten in de haven van Harwich

De ferry haven van Harwich is hoogst efficiënte, moderne en multifunctionele haven, waar u alle voorzieningen vindt die u van een drukke haven mag verwachten.

Routebeschrijving naar de haven van Harwich

Per Auto:

Volg de hoofdweg A12 van Noord-Londen richting Colchester, neem dan de A120 naar Harwich. Vanuit Norwich neemt u de A140 naar het noorden richting Ipswich, vervolgens de ringweg A45 rond Ipswich, de A137 naar Manningtree, en volg vervolgens de borden Harwich.

Per Bus:

Tussen Harwich en Londen rijden regelmatig bussen, evenals vanuit enkele andere steden in Engeland.

Per TreinL

Er rijden treinen van Londen Liverpool Street station naar Harwich International. De treinen komen bij de vertrekhal aan, waar u vervolgens de roltrap neemt naar de incheckbalie.

Harwich Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom

Stena Line

Harwich International Port, Parkeston, Harwich, Essex, CO12 4SR, United Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen