Hakodate Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hakodate is de belangrijkste haven in het zuiden van Hokkaido, een van de belangrijkste eilanden, dat Japan maakt. Veerboten van Hakodate verbinden het eiland van Hokkaido naar de havens van Oma en Aomori, op het eiland Honshu. Veerboten van en naar Hakodate worden geëxploiteerd door Tsugaru Kaikyo Ferries, die geboekt kunnen worden met behulp van AFerry.

Speciale aanbieding

  • Hakodate Boten
  • Hakodate Boten
  • Hakodate Boten

Hakodate havenfaciliteiten

In de haven van Hakodate is er een balie voor toeristische informatie te vinden, en toiletfaciliteiten die geschikt zijn voor mensen met een handicap.

Vervoer naar Hakodate Haven

Met de trein
Hakodate Station is op de JR Hakodate Line, en ligt op 30 minuten afstand van de haven met de bus of 20 minuten met de taxi.

Met het vliegtuig
Een bus van Hakodate luchthaven duurt ongeveer 50 minuten, terwijl een taxi ongeveer 30 minuten duurt .

Over Hakodate

Spectaculaire scènes staan u te wachten op de top van Mt. Hakodate, vooral 's nachts wanneer de hele stad oplicht. U kunt naar de bergen rijden in de zomermaanden (eind april-november).

Als u wat van de lokale zeevruchten wilt proberen, de ochtend markt is de plek om te zijn. De baai is bezaaid met een reeks van hoge kwaliteit, lokaal gevangen vis.

Hakodate Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tsugaru Kaikyo Ferry

Hakodate ferry terminal, 041-0821 Hokkaido, Hakodateshi, Minatocho 3-19-2, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen