veerboot Guernsey

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Guernsey

Boek uw ferry overtocht tussen Guernsey en de ferry haven van het Kanaaleiland Jersey, St Malo in Frankijk, Weymouth, Poole en Portsmouth in Engeland met de veerbootmaatschappij Condor Ferries op AFerry.

Het eiland Guernsey maakt deel uit van de Kanaaleilanden. De ferry haven van Guernsey of St Peter Port is een drukke haven met veerdiensten naar Jersey, Frankrijk en Engeland. De ferry haven van Guernsey, St Peter, is een beschutte ankerplaats in de diepe wateren van de Kanaaleilanden. De haven op Guernsey doet al meer dan 2000 jaar dienst als aanlegplaats voor schepen. De Romeinen hebben hier het eerst een haven gebouwd.

De Kanaaleilanden zijn officieel Brits, hoeveel zij in veel opzichten een eigen soevereiniteit hebben. De Kanaaleilanden liggen tussen Engeland en Frankrijk. Geografisch gezien liggen de eilanden dichterbij Frankrijk dan bij Engeland.

Guernsey, het op één na grootste eiland van de Kanaaleilanden en eens de populairste Britse vakantieplaats, heeft de vakantieganger veel te bieden met zijn rijke mix van inheemse, Britse en Franse cultuur en het prachtige landschap.

Guernsey heeft een aangenaam klimaat met milde winters en koele zonnige zomers. De heetste maanden zijn gewoonlijk Augustus en September met een gemiddelde temperatuur van 20°C.

  • veerboot Guernsey
  • veerboot Guernsey
  • veerboot Guernsey

Ferry haven Guernsey faciliteitenDe ferry haven van Guernsey biedt meerdere faciliteiten zoals een cafeteria, een winkel, toiletten voor mindervaliden en een babyverschoningsruimte. Gratis parkeerfaciliteiten vindt u bij North Beach ten noorden van de terminal. U kunt hier maximaal tussen de 3 en 10 uur parkeren.

Ferry haven Guernsey routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Guernsey ligt aan de oostkust van het eiland en is overal vandaan gemakkelijk te bereiken.

Per Bus
Guernsey heeft een goede busdienst, waarmee u rond kunt reizen over het eiland.

Vraag nu online de prijs op voor uw Guernsey ferry overtocht en boek uw ferry tickets op AFerry.

Guernsey Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Isle of Sark Shipping

White Rock, St. Peter Port, Guernsey, , GY1 2LN, United Kingdom

Manche Iles Express

White Rock, St Peter Port, GY1 2LL, Guernsey

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen