veerboot Groot-Brittanie

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Groot-Brittanie

Boek een veerboot naar Groot-Brittanie op AFerry.be. Boek een veerboot naar Groot-Brittanie met Brittany Ferries, Eurotunnel, SpeedFerries, Irish Ferries, P&O Ferries, Sea France of Stena Line with AFerry.be. Op AFerry.be kunt u een veerboot naar Groot-Brittanie snel, veilig en tegen de laagste prijzen boeken. Neem een kijkje op AFerry.be voor een overzicht van al onze overtochten van en naar Groot-Brittanie.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Calais - Dover
(P&O Ferries)
€ 74
  • Geboekt: woensdag 17 juni 2020
  • Reizen: vrijdag 17 juli 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
Calais - Dover
(DFDS Seaways)
€ 97
  • Geboekt: donderdag 9 juli 2020
  • Reizen: dinsdag 14 juli 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 1
Dieppe - Newhaven
(DFDS)
€ 84
  • Geboekt: donderdag 9 juli 2020
  • Reizen: zaterdag 18 juli 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Overweegt u om een veerboot naar Groot-Brittanie te boeken? Begrijpelijk, aangezien dit land van thee en bier, ook een land is met een enorm erfgoed en traditie, stijl en cultuur. Er valt zo veel te ontdekken in dit land met zijn historische steden, indrukwekkende heidegronden, unieke theatershows, landwegen en de typisch Engelse tuinen. AFerry.be brengt u rechtstreeks naar vele delen van dit land.

Een veerboot naar Groot-Brittanie aankomend in Dover, Newhaven, Portsmouth, Plymouth en ga maar door brengt u naar het Zuiden van Groot-Brittanie: "Land of Heritage" van Dover aan de OOstkust met zijn bekende witte klippen naar "Land`s End" in het Westen. Volg de rivier de Theems van London door Buckinghamshire, Oxfordshire, Berkshire en de universiteitsstad Oxford. Bewandel de paden langs de kust van Devon en Cornwall, of onderzoek de door de wind gestriemde heidegronden met de rotspieken en verrukkelijke wilde pony's, en vergeet niet St Ives te bezoeken, het florerende kunstliefhebbers resort.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen