veerboot Griekenland

kaart

Ophalen prijsopgave

Veerboot routes naar Griekenland

U kunt AFerry gebruiken om ferries naar Griekenland, Igoumenitsa, Patras en Corfu vanaf Italie en de Griekse Eilanden te boeken. Deze pagina bevat informatie over boekingen van ferries van en naar Griekenland, speciale aanbiedingen en dienstregeling.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Brindisi - Igoemenitsa
(Grimaldi Lines)
€ 211,22
  • Geboekt: dinsdag 24 september 2019
  • Reizen: dinsdag 29 oktober 2019 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Griekenland

Een ferry overtocht naar Griekenland is eenvoudig te boeken op AFerry. Of u nu het vasteland bezoekt of een van de eilanden, er is altijd voldoende te doen en te zien. Op het vasteland van Griekenland is Athene met het Parthenon en het Amfitheater van Dionysus, waar voor het eerst de werken van Euripides werden opgevoerd, een van de belangrijkste bezienswaardigheden. De oude Odeon van Herodus Atticus is de plek waar elk jaar het Athens Festival wordt gehouden.

Reis naar het Peloponnesische schiereiland om Olympia te bezoeken, waar de originele Olympische Spelen werden gehouden. Deze werden voor het eerst in 776 B.C. gehouden. In 2004 keerden de Spelen uiteindelijk terug naar Griekenland. Zij werden dit keer gehouden in Athene.

In het noorden ligt de op een na grootste Griekse stad Thessaloniki met de Witte Toren, de Aghia Sophia kerk en een buitengewoon Byzantijns museum. In het Archeologisch museum worden een groot aantal rijkdommen tentoongesteld, die werden gevonden tijdens opgravingen nabij Pella, Vergina en de heilige stad Dion.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen