Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek Grandi Navi Veloci online met AFerry.be. Grandi Navi Veloci exploiteert ferry's van de Italiaanse havens Genua Livorno, Civitavecchia en Palermo. Boek Grandi Navi Veloci naar Barcelona, Tunisie en Malta. Of boek Grandi Navi Veloci naar Porto Torres of Olbia in Sardinie. Boek Grandi Navi Veloci in real time met AFerry.be.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is minimaal 4 uur voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Grandi Navi Veloci Routes

    Speciale aanbieding

    Grandi Navi Veloci is de jongste cruiseliner in the Grimaldi group. Opgericht in 1992, was Grandi Navi Veloci het resultaat van de beslissing om een nieuw denkbeeld in de scheepvaart in de Middellandse Zee te introduceren. Schepen die kunnen voldoen aan de behoefte aan het sneller vervoeren van passagiers, voertuigen en koopwaar, in combinatie met de comfort en de luxe van een cruise schip.

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen