veerboot Golfo Aranci

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Golfo Aranci Routes

Ferry haven Golfo Aranci

Boek uw ferry overtocht tussen Golfo Aranci op Sardinië en de ferry haven van Civitavecchia en Livorno met de veerbootmaatschappij Corsica Ferries op AFerry.

Golfo Aranci is een gemeente in de Italiaanse provincie Olbia-Tempio (regio Sardinië). Golfo Aranci is een schilderachtig resort aan de kust. Het bestaat uit een kleine kern van oude vissershuizen. Hieromheen is een aantal grote toeristische complexen gebouwd die Golfo Aranci tot een geliefde vakantiebestemming hebben gemaakt.

Jaarlijks passeren meer dan 1 miljoen passagiers de ferry haven van Golfo Aranci. De haven van Golfo Aranci bestaat uit een commerciële, passagiers- en vissershaven.

Speciale aanbieding

  • veerboot Golfo Aranci
  • veerboot Golfo Aranci
  • veerboot Golfo Aranci

Ferry haven Golfo Aranci faciliteitenDe ferry haven van Golfo Aranci biedt passagiers diverse faciliteiten en voorzieningen.

Ferry haven Golfo Aranci routebeschrijvingPer Auto
Vanuit het zuiden van Sardinië neemt u de SS131 naar het noordoosten richting Olbia. Vanuit Olbia bereikt u Golfo Aranci via de SP82. Golfo Aranci ligt op ong. 20 km van Olbia.

Boek nu online uw Golfo Aranci ferry tickets op AFerry.

Golfo Aranci Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Nuova Stazione Marittima, 07020, Sardinia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen