Girne Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Girne is een pittoreske havenstad in Cyprus, en is ook bekend als Kyrenia. Het is de meest populaire toeristische bestemming in Noord-Cyprus, en is gemakkelijk bereikbaar met de veerboot. Van Girne kunt u veerboten naar de havens van Alanya en Tasucu in Turkije, die online via AFerry kunnen worden geboekt.

  • Girne Boten
  • Girne Boten
  • Girne Boten

Girne havenfaciliteiten

Er zijn weinig faciliteiten in de haven zelf, maar het centrum van de stad ligt op 15 minuten lopen van het hotel. U vindt alle voorzieningen daar.

Vervoer naar Girne

Huurauto wordt aanbevolen omdat het openbaar vervoer niet op grote schaal beschikbaar is. Indien u verblijft in het centrum van Kyrenia dan kunt u wellicht een ​​Dolmus (een kleine bus) naar de haven.

Over Girne

Als een toeristische stad, heeft Girne tal van accommodatie gecentreerd rond de zandstranden. Elk met een uniek uitzicht op de zee en de omliggende bergen. Kyrenia kasteel is het middelpunt van het gebied die zijn gebouwd door Venetianen tijdens de Lusignan regel, deze stijl van architectuur blijkt heel Girne.

Jachten dok in een hoefijzervormige haven met vele restaurants, bars en een levendige openlucht cafetaria's zijn er in de buurt.

Girne Kaart

Bekijk map

Havenadres

AK Gunler

Dr. Fazyl Küçük Caddesi, Girne, Girne, Cyprus

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen