veerboot Gills Bay

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gills Bay Routes

Speciale aanbieding

Boek een ticket voor de veerboot naar Gills Bay in Noord-Schotland van de haven van St Margaret's Hope op de Orkney Eilanden met de veerbootmaatschappij Pentland Ferries.
Boek online een veerboot naar Gills Bay met AFerry.be. Vraag nu online de prijs op voor uw overtocht vanuit de haven van Gills Bay.
  • veerboot Gills Bay
  • veerboot Gills Bay
  • veerboot Gills Bay
De veerboothaven van Gills Bay ligt op Pentland. Het is gemakkelijk te bereiken via de Schotse noordelijke kustweg. Gills Bay ligt ten noordoosten van Gills in de provincie Caithness, 5 km ten westen van John o' Groats in het gebied van de Highland Council. Het is de favoriete plek van de plaatselijke zeehonden populatie om te zonnebaden.

Er is een nieuwe ferry terminal gebouwd na eerdere vruchteloze pogingen en de nieuwe veerbootmaatschappij Pentland Ferries runt een veerdienst voor zowel passagiers als voertuigen sinds 1 Jun1 2001. Pentland Ferries verbindt de veerboothaven van Gills Bay in Noord-Schotland met St Margaret's Hope. Er zijn maximaal drie vertrekken per dag.

De nieuwe schilderachtige route van Pentland Ferries van Gills Bay naar St. Margaret's Hope breidt de keus in afvaarten uit wat meer flexibiliteit betekent. De overtocht duurt 1 uur en het hele jaar door zijn er meerdere afvaarten per dag.

Gills Bay Kaart

Bekijk map

Havenadres

Pentland Ferries

Gills Bay Ferry Terminal, Canisbay, Wick, Caithness, KW1 4YB, Scotland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen