veerboot Gedser

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gedser Routes

Bent u op zoek naar een overtocht van of naar Gedser? Op deze pagina vindt u alle praktische informatie. Bekijk de dienstregelingen van verschillende veerboot maatschappijen en boek direct bij AFerry.

Van Gedser naar ...

Vanaf de haven van Gedser kunt u vertrekken naar de haven van Rostock. Deze route neemt slechts 1 uur en 45 minuten in beslag en wordt uitgevoerd door Scandlines. Ondanks dat de reis van korte duur is, zijn er voldoende faciliteiten aanwezig aan boord van de boten. Er is een buffet in 1 van de restaurants, of u kunt lekker een kop koffie drinken. Daarnaast zijn er nog enkele winkeltjes aanwezig. Er is ook aan de kinderen gedacht met een speelplaats en een plaats waar u de baby kan verschonen.

Speciale aanbieding

  • veerboot Gedser
  • veerboot Gedser
  • veerboot Gedser

Faciliteiten in de haven van Gedser

De haven van Gedser is klein en beschikt daarom slechts alleen basisfaciliteiten zoals een toiletgebouw en een cafe. Voor meer faciliteiten zou u moeten wachten tot u bent aangekomen in de haven van Puttgarden, daar is meer te vinden zoals een restaurant en enkele winkels.

Routebeschrijving naar de haven van Gedser

Per Auto:

Neem de snelweg E47 (Kopenhagen-Roedby) richting Roedby. Bij knooppunt 44 verlaat u de weg. U slaat links af richting Nykoebing. Volg de E55 tot u Nykoebing bereikt. In Nykoebing slaat u links af richting Gedser. Zodra u Gedser bereikt, volgt u de borden richting de haven (Havn).

Gedser Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Scandlines

Jernbanevejen 13, 4874 Gedser, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen