Gdansk Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gdansk Routes

Gdanks (uitspraak: Danzig) is een voormalig hanzestad in Polen. Deze mooie stad heeft een zeer lange en mooie historie die terug te vinden is in de hele stad. Vanuit de haven in Gdanks kunt u de overtocht nemen naar Nynashamn in Zweden. Deze overtocht wordt verzorgd door Polferies. Op deze pagina vind u alle informatie over de dienstregeling, prijzen en speciale aanbiedingen.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Nynäshamn - Gdansk
(Polferries)
€ 342
  • Geboekt: zaterdag 27 juni 2020
  • Reizen: zaterdag 11 juli 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Speciale aanbieding

  • Gdansk Boten
  • Gdansk Boten
  • Gdansk Boten

Overtochten van en naar Gdansk

Polferries is de grootste veerboot maatschappij in Polen. Ze zijn meerdere malen aangewezen tot beste maatschappij in het land. Dit is dan ook terug te zien op de boten en de service die ze leveren. Aan boord van de boten vind u fantastische faciliteiten zoals winkels, cafees en restaurants, zodat u een zorgeloze reis tegemoed gaat.

Gdansk Kaart

Bekijk map

Havenadres

Polferries

Mjr. Sucharskiego 70 street (Westerplatte Ferry Terminal), 80-602 Gdansk, Poland

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen