veerboot Fynshav

kaart
  • Vergelijk tijden en prijzen voor Fynshav

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Ferry haven Fynshav

De ferry haven van Fynshav ligt in het zuiden van Denemarken in de regio Jutland op het schiereiland Als. Fynshav wordt omgeven door mooie bossen. Het strand bij Fynshav is een mooi strand bekroond met de Europese Blauwe Vlag. Het schiereiland Als heeft een mild klimaat en men vindt hier planten die men nergens anders in Denemarken tegenkomt. Ook visliefhebbers komen aan hun trekken op het schiereiland Als, de viscondities zijn er ideaal.

Hoewel bruggen Fynshav met de omliggende eilanden verbindt, bespaart een overtocht per ferry u veel tijd en geeft u de gelegenheid om even op adem te komen en van het prachtige landschap in de omgeving van Fynshav te genieten. De ferry overtocht duurt ongeveer 50 minuten en u kunt kiezen tot uit wel meerdere ferry overtochten per dag.
De veerboothaven van Fynshav ligt in het zuiden van Denemarken in de regio Jutland. Hoewel bruggen Fynshav met de omliggende eilanden verbindt, bespaart een overtocht per veerboot u veel tijd, een geweldige gelegenheid om even op adem te komen en van het geweldige landschap in de omgeving van Fynshav te genieten.

Fynshav Kaart

Bekijk map

Havenadres