veerboot Fynshav

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferry haven Fynshav

De ferry haven van Fynshav ligt in het zuiden van Denemarken in de regio Jutland op het schiereiland Als. Fynshav wordt omgeven door mooie bossen. Het strand bij Fynshav is een mooi strand bekroond met de Europese Blauwe Vlag. Het schiereiland Als heeft een mild klimaat en men vindt hier planten die men nergens anders in Denemarken tegenkomt. Ook visliefhebbers komen aan hun trekken op het schiereiland Als, de viscondities zijn er ideaal.

Hoewel bruggen Fynshav met de omliggende eilanden verbindt, bespaart een overtocht per ferry u veel tijd en geeft u de gelegenheid om even op adem te komen en van het prachtige landschap in de omgeving van Fynshav te genieten. De ferry overtocht duurt ongeveer 50 minuten en u kunt kiezen tot uit wel meerdere ferry overtochten per dag.

Speciale aanbieding

  • veerboot Fynshav
  • veerboot Fynshav
  • veerboot Fynshav
De veerboothaven van Fynshav ligt in het zuiden van Denemarken in de regio Jutland. Hoewel bruggen Fynshav met de omliggende eilanden verbindt, bespaart een overtocht per veerboot u veel tijd, een geweldige gelegenheid om even op adem te komen en van het geweldige landschap in de omgeving van Fynshav te genieten.

Fynshav Kaart

Bekijk map

Havenadres

AlsFærgen

Færgevej 2 A, Fynshav, 6440 Augustenborg, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen