Fukuoka Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Fukuoka Routes

Fukuoka Ferry Port ligt in het zuiden van Japan en wordt gezegd dat het land de oudste stad is, te wijten aan de nabijheid van Zuid-Korea en China. U kunt kaartjes vanaf Fukuoka boeken met AFerry

Speciale aanbieding

  • Fukuoka Boten
  • Fukuoka Boten
  • Fukuoka Boten

Fukuoka havenfaciliteiten

De faciliteiten van Fukuoka haven zijn geavanceerd, en als u het nodig vindt, is accommodatie direct beschikbaar. Er zijn ook veel restaurants en winkels rond de baai.

Vervoer naar Fukuoka

Fukuoka wordt bediend door Fukuoka Airport, twee high speed rail-lijnen en andere treinen bij Hakata Station. Als u met vervoer komt, de haven is goed aangegeven.

Over Fukuoka

Fukuoka heeft hete zomers en milde winters, dit trekt toeristen uit heel Japan en verder daarbuiten aan. Er is genoeg te zien zoals de Fukuoka Castle en de marine park Uminonakamichi op de baai. Als u het gevoel heeft te experimenteren met de locale keuken zijn er tal van marktkramen doe unieke ingrediënten verkopen, of u kunt naar een van de vele restaurants in de stad.

Fukuoka Kaart

Bekijk map

Havenadres

JR Kyushu Beetle Ferry

Hakata Port International Terminal 14-1, Okihamamachi, Hakata-Ku, Fukuoka, Japan

Camellia Line

Hakata port international terminal, 14-1 Okihama-machi, Hakata-ku, Fukuoka, Japan

Kobee

Hakata port international terminal, 812-0031 Fukuoka-ken, Fukuoka-shi, Hakata-ku, Okihama-machi 14-1, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen