veerboot Frederikshavn

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Frederikshavn Routes

Speciale aanbieding

Boek een veerboot van Frederikshavn naar Goteborg in Zweden of Larvik of Oslo in Noorwegen. Boek een veerboot van Frederikshavn met Stena Line of Color Line op AFerry.be.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Gotenburg - Frederikshavn
(Stena Line)
€ 39
  • Geboekt: zaterdag 3 oktober 2020
  • Reizen: vrijdag 6 november 2020 - zondag 8 november 2020
  • 1 volwassene(n) (Voetpassagier)
  • veerboot Frederikshavn
  • veerboot Frederikshavn
  • veerboot Frederikshavn
Frederikshavn is een van Denemarken's belangrijkste visserssteden en de haven in Frederikshavn is aanzienlijk beinvloed door het enorme vrachtverkeer. Er zijn echter ook belangrijke passagiersroutes die beginnen in de haven van Frederikshavn naar ofwel Zweden of Noorwegen.

Korselsvejledning
Komend vanuit het zuiden bereikt u Frederikshavn via Aalborg en de E45 snelweg. Eenmaal in Frederikshavn volgt u de borden met het ferry symbool richting de haven.

Parkeren
Er is een onbewaakt parkeerterrein in Sydhavnsvej dichtbij de terminal, waar u de auto tegen betaling kunt parkeren. Er is een ook redelijk veilige parkeergarage op het haventerrein zelf waar u de auto (tegen betaling) kunt parkeren.

Frederikshavn Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

Færgehavnsvej, Travikhavnen, DK-9900 Frederikshavn, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen