veerboot Formentera

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Formentera Routes

Speciale aanbieding

Ferry haven Formentera

Boek uw ferry overtocht tussen Formentera en de ferry haven van Denia en Ibiza met de veerbootmaatschappij Balearia op AFerry.

De ferry haven van Formentera ligt op Formentera, het kleinste en zuidelijkst gelegen eiland van de Balearen. Het is slechts 84 vierkante km groot en heeft ongeveer 5000 bewoners. Vanwege de natuurlijke eigenschappen van het eiland is het onmogelijk om er een luchthaven te bouwen. Vandaar dat Formentera alleen overzees te bereiken is.

Formentera ligt slechts 19 km ten zuiden van Ibiza in de Middellandse Zee. Formentera is nagenoeg vlak, alleen de kapen in het oosten en het westen steken boven de zee uit: Kaap de Barbaria met de berg Puig Guillem (109 meter hoog) en Mola met de Talaiassaberg (192 meter), het hoogste punt van het eiland. In het Noorden liggen twee zoutwaterplassen: s'Estany Pudent en s'Estany des Peix.

De charme van dit eiland is de natuurlijke omgeving en, belangrijker nog, de witte zandstranden en het heldere water. In de marina van Formentera heeft u de mogelijkheid om verschillende watersporten te beoefenen zoals duiken en windsurfen.

In Formentera zijn tal van gezellige restaurants, bars, pubs en discotheken te vinden die het gehele jaar door tot laat in de nacht open zijn.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Palma de Mallorca - Formentera
(Balearia)
€ 130
  • Geboekt: dinsdag 22 september 2020
  • Reizen: zondag 27 september 2020 (Enkele reis)
  • 2 volwassene(n) (Voetpassagier)
  • veerboot Formentera
  • veerboot Formentera
  • veerboot Formentera

Ferry haven Formentera faciliteitenFormentera is een vrij klein eiland en u vindt dan ook tal van voorzieningen in de directe omgeving van de ferry haven.

Boek nu uw Formentera ferry overtocht veilig online en in real time op AFerry.

Formentera Kaart

Bekijk map

Havenadres

Aquabus Ferry Boats

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Balearia

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmapi

Estación Marítima Puerto La Savina, 07870 Formentera, Spain, Balearics

Mediterranea Pitiusas

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Trasmediterranea

La Savina, 07871, Formentera, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen