Fjordline Ferries

Fjordline
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Fjord line Ferries

De veerbootmaatschappij Fjord Line vaart van Hirtshals in Denemarken naar Stavanger, Bergen, Langesund (Oslo) en Kristiansand in Noorwegen. Deze comfortabele overtochten kunt u boeken via AFerry. De cruiseferry's van Fjord Line, die naar Stavanger, Bergen en Langesund (Oslo) varen, zijn modern, goed uitgerust en varen op vloeibaar aardgas. En in de zomermaanden vaart u met de snelle catamaran van Fjord Line van Hirtshals in Denemarken naar Kristiansand in Noorwegen in slechts 2 uur en 15 minuten.

De nieuwe veerdienst uit Zweden (Strömstad) naar Noorwegen (Sandefjord) wordt in gebruik genomen op 20 juni 2014.

Op AFerry vindt u gemakkelijk en snel de goedkoopste Fjord Line ferry overtocht.

Overzicht

Check-in informatie

Bergen / Stavanger / Langesund - Hirtshals: Passagiers die vertrekken vanuit Bergen of Stavanger moeten ten minste 60 minuten voor vertrek inchecken. Passagiers die uit Hitshals vertrekken, moeten ten minste 90 minuten voor vertrek inchecken. Inchecken sluit 20 minuten voor vertrek. Kristiansand - Hirtshals: Passagiers moeten minstens 60 minuten voor vertrek inchecken. Inchecken sluit 20 minuten voor vertrek. Fjord Line behoudt zich het recht voor om na een gespecificeerde incheckdatum de passagiers die bij een incheckbalie aankomen te weigeren. Fjord Line geeft geen terugbetaling voor betaalde tickets voor passagiers die niet voldoen aan de opgegeven inchecktijden.

routes:
10
Kortste oversteek:
Hirtshals - Kristiansand
2 uur 15 min
Meest populaire route:
Kristiansand - Hirtshals
goedkoopste:
Hirtshals - Bergen
€ 36*
*Prijs op basis van:
 • Voetpassagier x 1
 • Geboekt: woensdag 22 juli 2020
 • Reizen: dinsdag 18 augustus 2020

Fjordline Routes

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Kristiansand - Hirtshals
(Fjord Line)
€ 141
 • Geboekt: dinsdag 28 juli 2020
 • Reizen: zondag 9 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1
Hirtshals - Langesund
(Fjord Line)
€ 187
 • Geboekt: maandag 3 augustus 2020
 • Reizen: maandag 10 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Hirtshals - Kristiansand
(Fjord Line)
€ 220
 • Geboekt: woensdag 5 augustus 2020
 • Reizen: zaterdag 8 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 4

Speciale aanbieding

Dagelijkse afvaarten naar Stavanger en Bergen en diverse tarieven voor elk budget, maakt het varen met de veerbootmaatschappij Fjord Line tot de perfecte manier van vervoer naar West Noorwegen, toegangspoort tot de Fjorden. De cruiseferry's varen ook dagelijks naar Langesund op slechts twee uur rijafstand van Oslo. In de zomermaanden vaart de snelle catamaran van Fjord Line naar en van Kristiansand. Neemt u uw eigen auto mee naar Noorwegen, dan heeft u de vrijheid om te gaan en te staan waar u maar wilt. Geniet van de diversiteit van de natuur, evenals van de vele interessante andere bezienswaardigheden.

Video

Fjordline YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen