veerboot Finland

kaart

Ophalen prijsopgave

Veerboot routes naar Finland

U kunt AFerry gebruiken om ferries naar Finland, Helsinki en Turku vanaf Zweden en Estlamd te boeken. Deze pagina bevat informatie over boekingen van ferries van en naar Finland, speciale aanbiedingen en dienstregeling.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Tallinn - Helsinki
(Eckerö Line)
€ 64
  • Geboekt: woensdag 15 januari 2020
  • Reizen: zaterdag 25 april 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2
Tallinn - Helsinki
(Viking Line)
€ 66
  • Geboekt: donderdag 16 januari 2020
  • Reizen: zaterdag 20 juni 2020 (Enkele reis)
  • Auto + 2

Finland

Boek uw ferry overtocht naar Finland vanuit Duitsland, Zweden, Estland of vanaf de Aland Eilanden op AFerry. Dit interessante land ligt genesteld tussen Zweden en Noorwegen in het Westen en Rusland in het Oosten. Finland heeft alle eigenschappen van een ideale vakantieplek. Het is een land dat zich uitstrekt van de Noordpoolcirkel tot de duizenden zonrijke eilandjes in de Baltische Zee.

De hoofdstad van Finland is Helsinki. De indrukwekkende architectuur, de schilderachtige haven, de kosmopolitische cafe's en musea van wereldklasse hebben Helsinki een felbegeerde plaats bezorgd op de lijst "European Cities of Culture 2000" van de Europese Unie. Straten en avenues lopen om baaien heen, bruggen welven zich naar nabijgelegen eilanden en ferries varen naar de eilanden die iets verder van de kust liggen. Meer dan 400 parken en talrijke wandelpaden langs het water zijn met elkaar verweven tot een verbluffende combinatie van architecturale bouwstijlen. Dit is het resultaat van een neoklassieke bouwregeling begin 1800 en de inspanning van modernistische Finse ontwerpers, zoals Alvar Aalto.

In de buurt van het Finse dorp Rovaniemi woont de Kerstman. U kunt de Kerstman het gehele jaar door bezoeken. In Turku, de oudste stad en de vroegere hoofdstad van Finland, staat een prachtig middeleeuws kasteel en schitterende kathedraal.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen