Ferry Toulon - Bastia

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

  • 7 overtochten per week
    8 uur 5 min
    Geef prijs aan

Alternatieve Routes

De Toulon - Bastia veerdienst verbindt Frankrijk met Corsica en wordt momenteel aangeboden door Corsica-Sardinia Ferries. Naast het vergelijken van prijzen en tijden voor Toulon - Bastia, zullen we ook resultaten weergeven voor Marseille - Bastia en Nice - Bastia om u op het beste moment van Frankrijk naar Corsica te krijgen voor de beste prijs.

Boek een ferry van Toulon naar Bastia met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Toulon. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Toulon naar Bastia vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Toulon naar Bastia, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Toulon naar Bastia, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Bastia

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Toulon naar Bastia. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Toulon naar Bastia is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Goedkope Toulon - Bastia prijzen

Voor de komende 7 dagen

Gebaseerd op boekingen die deze week met een auto reizen.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Toulon naar Bastia verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Toulon - Bastia ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Toulon naar Bastia route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Toulon naar Bastia reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Toulon - Bastia is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen