Ferry Santorini Thira - Piraeus

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

 • 2 overtochten per week
  8 uur
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  5 uur 35 min
  Geef prijs aan
 • 1-overtochten dagelijks
  5 uur 15 min
  Geef prijs aan

De Santorini Thira - Piraeus veerdienst verbindt Cycladen met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 5 veermaatschappijen:

 • Aegeon Pelagos
 • Blue Star Ferries
 • Hellenic Seaways
 • Sea Jets
 • Zante Ferries

Boek een ferry van Santorini Thira naar Piraeus met AFerry. Gebruik het boekingsformulier en selecteer de gewenste route. Als u niets ziet, begint u met Santorini Thira. U kunt ook een land, haven of veermaatschappij invoeren. Wanneer je de route hebt gekozen, selecteer je single of return en alle andere opties die je wilt.

Veerboten, prijzen en tijden voor Santorini Thira naar Piraeus vergelijken

Als er meer dan één bedrijf is dat reist vanuit Santorini Thira naar Piraeus, laten we u alle veermaatschappijen zien om er zeker van te zijn dat u onze beste prijs krijgt. We zullen u ook alle routes laten zien die lijken op Santorini Thira naar Piraeus, zodat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt. Je zult ook veel verschillende tijden zien.

Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Piraeus

Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

We zullen u ook informatie sturen over hoe u contact met ons kunt opnemen en hoe u uw ticket kunt wijzigen. Je kunt het de meeste tijd alleen doen. De meeste van onze klanten geven ons vier - of vijfsterrenrecensies, waaruit blijkt dat ze erg blij zijn met onze services en communicatie.


Op deze pagina ziet u bedrijven die ferryverbindingen aanbieden of bedrijven die opereren vanuit Santorini Thira naar Piraeus. U kunt ook de laatste prijzen zien die onze klanten hebben gevonden. De beste manier om een goedkope veerboot te vinden via Santorini Thira naar Piraeus is om ons boekingsformulier te gebruiken om alle mogelijke keuzes te bekijken.

Speciale aanbieding

Hoe de beste prijs te vinden voor Santorini Thira naar Piraeus verboten

Met AFerry geven we u altijd onze beste prijzen voor Santorini Thira - Piraeus ferry tickets. U hoeft geen speciale code te zoeken. Als we een aanbieding beschikbaar hebben, bevat uw ferryprijs een korting. U hoeft niet naar andere websites te kijken.

Als u niet zeker weet of de Santorini Thira naar Piraeus route de beste keuze voor u is of als u niet kunt beslissen welke veerboot de beste is, wilt u misschien onze beoordelingen lezen. We vragen al onze klanten om ons feedback te sturen over uw Santorini Thira naar Piraeus reis. Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope prijzen te vinden als u eerder boekt.

Santorini Thira - Piraeus is een populaire route, dus we raden u aan om snel te boeken.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen